Funny SMS

Funny SMS 1.2

Gun jezelf de beste Leuke SMS app en voel vreugde met elk ontvangen bericht.

Gun jezelf de beste Leuke SMS app en voel vreugde met elk ontvangen bericht. Lees de volledige beschrijving

Gun jezelf de beste Leuke SMS app en voel vreugde met elk ontvangen bericht.

Gun jezelf de beste Leuke SMS app en voel vreugde met elk ontvangen bericht.

Gun jezelf de beste Leuke SMS app en voel vreugde met elk ontvangen bericht. Grappige sms-app voor Android ™ biedt u geweldige soundboard met al de meest populaire grappige sms'jes ringtones en grappige alert geluiden, die u kunt instellen als sms geluid, neem dan contact ringtone of kennisgeving. Download deze grappige app voor gratis en we zijn ervan overtuigd dat u glimlach de hele dag te houden op het gezicht en positieve energie, met elke sms en elke keer wanneer uw mobiele telefoon rinkelt.

Op zoek naar plezier en vermaak? Wil je grappen en grappen met vrienden te maken? Ok. We hebben voor u deze coole app met de nieuwste ringtones en nieuwste geluiden. Je zult lachen en gelukkig zijn de hele dag. Dit is ons het belangrijkste doel. Het belangrijkste voor iedereen is vrolijk te zijn en een positieve houding. Ieder mens is op zoek naar iets om te ontspannen en op te vrolijken beetje. Vandaag de dag, met deze snelle ritme van het leven, de beste oplossing voor ontspanning is muziek op Android-apparaten. Als je zoiets nodig hebt, download dit top app, en verrijk uw tablet of telefoon met een aantal gratis ringtones en warme melodieën. U zult genieten van deze leuke app. U zult de belangrijkste ster met elke sms je krijgt. U kunt geluiden luisteren de hele dag, ze veranderen of instellen elke sms ringtone voor een ander contact. Wij zijn er zeker, het zal echt interessant, grappig en komisch.

In deze toepassing is er cartoon sirene, niezen, fluitje stem ... Er zijn veel interessante ringtones, dat kan zijn grappige grappen voor de kinderen, zoals grappige robot, haan kraaien, gekke kat, fart echo, en vele anderen. Grappige sms ringen zal schoonheid van uw dag. Geniet van gratis deze hete sms geluiden. Grab and set populaire ringtone en zijn altijd trendy persoon.

De applicatie kenmerken:

- Ingesteld als ringtone of contact ringtone

- Instellen als sms, kennisgeving

- Instellen als alarm

- Ingesteld als favoriet

Download gratis ringtones app en genieten van koele ringtones, top geluiden en laatste melodieën. Dit is het beste klankbord met de meest populaire ringtones. Laatste melodieën, goede muziek en veel plezier, al deze in deze geweldige app voor gratis.

Iedereen houdt ervan om muziek te luisteren, en iedereen heeft favoriete nummers. Wij zijn volledig overtuigd dat u helemaal gek op deze nieuwe app.These populaire ringtones zijn voor iedereen. Kies je favoriete gratis ringtones en geniet.

De applicatie is ontwikkeld voor Android-telefoons en Android tablets, en het is getest op veel Android-apparaten om de beste gebruikerservaring te garanderen. Alle ringtones in deze app zijn onder het publieke domein of de creative commons licentie. Als u een vraag of suggestie, alleen e-mail ons.

Funny SMS

Download

Funny SMS 1.2

Beoordelingen about Funny SMS